Can Manyé, gas a fons amb molta activitat

A més, diversos missatges s'han fet ressò del pas de “No em va fer Joan Brossa” pel centre alellenc

Can Manyé, gas a fons amb molta activitat
Can Manyé, gas a fons amb molta activitat
El centre d'art Can Manyé ha presentat el seu calendari d'activitats per les properes dues setmanes. I es presenten prou plenes. Vegeu totes les opcions, així com accés als enllaços de notícies publicades sobre “No em va fer Joan Brossa” sota aquestes línies. 
 

-DIVENDRES 15 DE FEBRER A LES 16:30 Veniu a escoltar La Serreta i participeu en la intervenció mural!

L’escola La Serreta ja fa uns mesos que treballa de la mà de The talking walls project (Artur Muñoz, el col·lectiu Bitlab i Gemma Villegas) per desenvolupar una intervenció mural innovadora que està transformant l’entorn del centre educatiu, convertint-lo en una peça d’art públic molt especial. Divendres 15 de febrer convidem a tots els veïns i veïnes d’Alella a participar en la seva elaboració. Al projecte “Escolta La Serreta” hi descobrireu un mural sonor que permet explorar les possibilitats de la tecnologia en la creació artística mentre col·laboreu en una gran composició de 130 metres tant irrepetible com imprevisible. El mateix mur de l’escola, mitjançant una instal·lació alimentada amb plaques solars, serà qui us indicarà les instruccions sobre com vol ser pintat! No us ho perdeu!

 

-FINS DIUMENGE 17 DE FEBRER Darrers dies per visitar “No em va fer Joan Brossa”

Can Manyé torna a submergir-se en l’univers Brossa de la mà de cabosanroque, format per Laia Torrents i Roger Aixut. “No em va fer Joan Brossa” és la gran instal·lació sonora i plàstica que Alella acull en el marc de la celebració de l’Any Brossa. Una proposta de recorregut internacional formada per diferents elements quotidians extrets del seu context per representar els paisatges als quals fa referència Joan Brossa en la seva prosa i poesia escènica dels anys 40 i 50; guanyadora d’una de les beques per a la recerca i la creació en l’àmbit de les arts visuals que va atorgar el Departament de Cultura l’any 2016 i coproduïda, entre d’altres, amb el Teatre Nacional de Catalunya i la Institució de les Lletres Catalanes. La mostra s’acompanya amb una peça de l’artista local Tomàs Bel.

 

Donat l’èxit d’assistència, ampliem els horaris de visita durant l’última setmana: dilluns de 17 a 19h, dimarts de 18 a 20h, dimecres de 19 a 20:30h, dijous i divendres de 17:30 a 20:30h, dissabte i diumenge d'11 a 14h.

 

A més, ens fa molta il·lusió dir-vos que “No em va fer Joan Brossa” i el seu pas per Can Manyé han tingut força repercussió als mitjans, us en deixem els enllaços:

“Joan Brossa, el fascinat”, opinió de Pruden Panadès a Núvol https://www.nuvol.com/noticies/joan-brossa-el-fascinat/

“Verbum incognitum”, article de Josep Pedrals a El País (es publicarà en format digital ben aviat) https://cat.elpais.com/autor/josep_pedrals_urdaniz

“Em va fer cabosanroque”, entrevista als artistes de Queralt Morros a Núvol https://www.nuvol.com/noticies/em-va-fer-cabosanroque/

 

-DIMECRES 20 DE FEBRER A LES 19:30 Visionat de dues pel·lícules del cineasta Toni Garriga

Doble sessió amb dos films significatius de la seva trajectòria i conversa amb el cineasta alellenc. El primer, “Els cavalls de la nit” (1975), sobre l’inútil lluita contra el destí amb els actors Ernest Serrahima i Beatriu Garrigo. El segon, “Darrere la porta” (2006), que mostra com un retorn al passat pot ser contraproduent i comportar sorpreses, amb Cristian Rodrigo, Evelyn Arévalo, Carme Serna, Maria Rodríguez, Marissa Josa i Carme Callol. Us hi esperem!

 

-DIMECRES 27 DE FEBRER A LES 19:30 Literatures amb sentits, sessió 50

Pròximament, com ja és habitual, enviarem un correu específic amb tota la informació detallada.

Proposta maridada amb un vi de la DO Alella.

La sessió és de franc. Es recomana inscripció prèvia a vinyaserra@gmail.com

Organitza: Ajuntament d'Alella.
Idea, coordinació i conducció: Montserrat Serra, periodista.
Col·laboren: Can Manyé i la Biblioteca Ferrer i Guàrdia.