Inauguren les noves instal·lacions del Camp d'Esports Municipal

La inauguració va tenir lloc el dissabte 2 de febrer

Inauguren les noves instal·lacions del Camp d'Esports Municipal
Inauguren les noves instal·lacions del Camp d'Esports Municipal

Amb la instal·lació de la gespa artificial i el nou enllumenat, l’ajuntament ha enllestit aquest mes de gener les darreres intervencions de millora que es duen a terme al Camp Municipal d’Esports, entre les quals s’inclou la nova seu social i diferents espais complementaris, com el magatzem, les oficines i els serveis per al públic.  

Els treballs de les noves edificacions es va iniciar a mitjan desembre de 2017, seguint el projecte de RGC Arquitectes, format per Salvador Ribas, Jordi Gual i Xavier Cabero. Les obres, que van ser adjudicades a l’empresa Gestión, Ingenieria i Construcció de la Costa Dorada S.A. per un import de 338.751 euros, van quedar enllestides a l’estiu. Aprofitant aquesta actuació també es va realitzar una intervenció adreçada a incrementar la seguretat del públic i dels jugadors, instal·lant un panell fenòlic al llarg de tot el perímetre que separa el primer esgraó de les graderies de la zona de joc.

Al mes de desembre es va reprendre la segona part de la reforma consistent a la substitució de la gespa artificial i de la instal·lació de nou enllumenat públic amb una inversió de 161.305 euros i de 22.000 euros, respectivament. La gespa que s'ha pogut aprofitar del Camp Municipal d'Esports s'ha instal·lat en la part interior de les Pistes d'Entrenament d'Atletisme, en la què també s'està realitzant una posada al dia de les instal·lacions amb la nova pavimentació de la pista. 

La nova seu social s’ha construït en el lateral del camp, al costat de les grades, on estava situada l’antiga edificació de planta baixa i pis, un edifici de 47,88 m2 per planta en mal estat de conservació i sense valor patrimonial que va ser enderrocat perquè no complia ni amb les dimensions ni amb les prestacions adequades per l’equipament. En el seu lloc s’ha construït una nova edificació de més de 200 m2 dividits en planta baixa i semisoterrani que acull els serveis de bar, guixeta, magatzem, cambres higièniques, lavabos, despatxos, sala de reunions, infermeria i bugaderia.