El Ple ja es pot veure en directe i a la carta amb el sistema de vídeo acta

Des d’aquesta plataforma també es podran consultar documentació i arxius de les edicions anteriors, llistat detallat de tots els punts de l'ordre del dia, a més de fer recerca dels diferents punts tractats o de les intervencions de la sessió

El Ple ja es pot veure en directe i a la carta amb el sistema de vídeo acta
El Ple ja es pot veure en directe i a la carta amb el sistema de vídeo acta

El Ple del 31 de gener ha estat enregistrat i emès per primera vegada en vídeo, a partir de la posada en marxa del sistema de vídeo acta. Aquests sistema combina l’emissió en directe i l’enregistrament en audio i vídeo dels plens municipals amb el document acta en format electrònic. Així, a partir d’ara, les actes dels plens constaran d’una part escrita, que correspondrà als acords, i la resta, les intervencions dels regidors i regidores i el debat de cada punt, apareixerà enregistrat i indexat en vídeo.

A més d’agilitzar el treball d’elaboració de les actes municipals, aquest sistema permetrà a la ciutadania veure la retransmissió del Plens en directe o a la carta en el moment que vulgui a través del portal actes.alella.cat.

Per a la implementació del sistema de vídeo actes, l’Ajuntament ha recorregut a un contracte de subministrament i serveis realitzat a l’empresa Servicios Microinformàtica SA (SEMIC), a través de la central de compres de l'Associació Catalana de Municipis, per un import de 1.217 euros mensuals, durant 48 mesos.