L'Ajuntament renova la web i estrena agenda cultural

L’actualització de la pàgina web www.alella.cat ha coincidit amb l’estrena d’una nova plataforma de comunicació amb la ciutadania: l’Agenda Cultural

L'Ajuntament renova la web i estrena agenda cultural
L'Ajuntament renova la web i estrena agenda cultural

Des d’aquest dijous, 31 de gener, ja es pot navegar per la nova web de l’Ajuntament d’Alella. L’Ajuntament ha renovat la seva principal plataforma de comunicació i servei amb la ciutadania (www.alella.cat) per tal de fer-la més atractiva, accessible i adaptada al qualsevol dels suports que s’utilitzin per a la navegació: mòbil, tauleta o ordinador. 

La nova pàgina, que manté l’estructura interna i l’arxiu del domini anterior,dóna un paper més rellevant a la imatge i es caracteritza per la claredat en la presentació dels elements.  Des de la portada es pot accedir directament des de diferents bànners i destacats als tràmits i accessos d’interès més consultats per a la ciutadania. També hi ha un apartat destacat per els avisos i alertes municipals (l’Ajuntament informa), agenda i vídeos i noticies. En la part inferior de la home hi ha els llistats d’enllaços de tots els serveis, informació general i d’interès, que fins ara estava situada a la part esquerra de la pàgina de portada. 

La nova web és nodreix de l’agenda del web municipal, de manera que es simplifica la gestió i es garanteix una actualització permanent, però permet seleccionar totes activitats de caire cultural, a les qual es pot accedir des de la mateixa portada o bé seleccionant la temàtica o l’espai cultural en el qual es realitzen. Igual que la web municipal, l’Agenda Cultural  (www.alella.cat/agendacultural) és responsive, és a dir, està adaptada per poder navegar còmodament des del mòbil o tauleta.

La programació i desenvolupament de les dues pàgines ha estat realitzada per l’empresa arenyenca Ample 24, encarregada de la gestió de l’anterior pàgina web, que es va posar en marxa de 2010 gràcies a la col•laboració de la Diputació de Barcelona que es va fer càrrec d’aquest recurs.

La posada al dia de la nova web municipal ha suposat una despesa de 3.025 euros. El cost de la creació del portal cultural ha esta de 2.000 euros.