La Nit de la Pansa Blanca omple Can Manyé de vi, gastronomia, cultura... i públic!

La resolució d'un crucigrama vinícola, un tast de vins de pansa blanca i projeccions de cinema van complementar el tast que Sara Pérez havia ofert el dijous anterior

Pau Vidal  durant la resolució del crucigrama
Pau Vidal durant la resolució del crucigrama | Òscar Pallarès

Després del magistral tast que Sara Pérez va dirigir el dijous a Can Manyé (vegeu-ne la notícia aquí), la Nit de la Pansa Blanca va culminar aquest dissabte a Can Manyé amb una tarda vespre plena d'activitats i que va comptar amb un notable èxit de públic. El crucigramista Pau Vidal va preparar uns "mots encreuats envinats" que el públic va resoldre digital de manera conjunta amb l'ajuda de projectors i pantalles. Per a l'ocasió, l'Escola d'Art i Disseny edRa, de Rubí, va preparar un espectacular muntatge visual que que va anar dibuixant una vinya a la paret, alhora que feia un lloc de llums i colors amb ampolles. Més de 70 persones van participar de l'acte. 

A continuació, diversos cellers i productors de la DO Alella (Raventós d'Alella, Alella Vinícola, Testuan, Oriol Artigas, Quim Batlle i Alta Alella) van convidar els assistents a tastar un dels seus vins elaborats amb pansa blanca, mentre que el restaurant La Vinícola oferia fins a 4 tapes diferents per sopar allí mateix. L'èxit de la convocatòria va ser rotund, i el restaurant va exhaurir totes les existències abans que comencés el cinema. 

Amb la copa encara a la mà, gairebé un centenar de persones van gaudir de la projecció de la pel·lícula 'Soulève les montagnes', guanyadora del Gran Premi del Jurat del Most Festival 2016, de Vilafranca del Penedès, i el curtmetratge 'L'aviador', premi Arrels del Most Festival 2017.