Exposició a Girona de Guillem Soler

Exposició a Girona de Guillem Soler
Exposició a Girona de Guillem Soler

Durant tot el mes d’octubre els alellencs tenim un motiu mes per visitar Girona. Efectivament el dia 2 d’octubre s’inaugura l’esposició UN ARTISTA VERSÀTIL ENTRE EL SACRE I EL PROFÀ, de Guillem Soler i Gatvillaró. Aquest artista va ser el pare de la nostra amiga Fina Soler, que en el darrer número de la revista Alella va col·laborar en la redacció dels textos del dossier dels 10 anys de Músics en Residencia. Guillem Soler és doncs també l’avi de la nostra benvolguda col·laboradora des de fa tants anys Laia de Bobes que, en l’actualitat, té cura de la redacció del text de la secció el personatge.

La mostra es podrà veure durant tot el mes d’octubre al Espai de l’Associació d’Amics del md’A de Girona del carrer Ciutadans, 18 de Girona.

L'exposició presenta una mostra inèdita dedicada a la trajectòria artística del polifacètic i erudit Guillem Soler. En el marc d’aquesta antològica es presenta una selecció d’obres que constaten la versatilitat creativa de Soler, que cultivà indistintament l’art religiós i el profà, a partir de múltiples tècniques pictòriques i gràfiques. Excel·lent gravador i fresquista, el seu llegat artístic, fortament vinculat a les comarques gironines, espera ser reivindicat.

La presentació de la inauguració del dia 2 d’octubre serà a càrrec  de Lluís Brugués, Albina Varés i Fina Soler.

A més, el dia 9 està programada una conferència sobre la seva obra i el 26 una visita guiada per les esglésies de la ciutat on hi ha frescos pintats per ell.

Més informació fent clic aquí.