Heu llegit l'entrevista amb Vadim Sukharev?

El darrer número de la revista Alella publica una entrevista amb el propietari de la Torre del Governador

Vadim Sukharev davant dels escolapis
Vadim Sukharev davant dels escolapis | Òscar Pallarès

Vadim Sukharev va arribar a Alella buscant un terreny per fer-s’hi una casa i convertir-la en la seva llar. Pel camí va passar per davant dels Escolapis i se’n va enamorar. Com hem explicat en diversos articles publicats anteriorment a la revista, el camí per adquirir la finca va esdevenir un autèntic viacrucis, però ara ja és seva i fa mesos que treballa per definir el projecte que l’ha de convertir en un hotel. Hem tingut l’ocasió que conversar-hi.

Qui és Vladim Sukharev?

Soc un empresari rus i visc a Alella amb la meva esposa i la meva filla des de fa un any, tot i que encara hem d’estar entre Rússia i Catalunya perquè estem acabant de fer gestions. Tenim molta feina aquí, cosa per la qual no hem acabat d’aterrar al poble del tot. La nostra filla ja ha començat l’escola a Alella i l’any que ve farà P5. Hi està molt ben adaptada, però encara no ens hem pogut involucrar de ple en la vida escolar. A partir de l’any que ve ja podrem fer més vida de poble i dedicar-nos-hi més, tant a Alella com a Barcelona.

Aquest text correspon a la introducció i la primera pregunta de l'entrevista. Vols llegir-la completa? Fes-te amb el teu exemplar de la revista Alella 361. 

Heu llegit l'entrevista amb Vadim Sukharev?