El hall de l’Espai d’Arts Escèniques Casal d’Alella acull una exposició de fotografies de Jordi Farrús

S'ha preparat amb motiu del desè aniversari del Festival Músics en Residència

El hall de l’Espai d’Arts Escèniques Casal d’Alella acull una exposició de fotografies de Jordi Farrús.
El hall de l’Espai d’Arts Escèniques Casal d’Alella acull una exposició de fotografies de Jordi Farrús.

La setmana passada i aquesta s’estan desenvolupant els assaigs i els concerts de la 10a edició de Músics en Residència. Per aquest motiu, al hall de l’equipament s’ha habilitat uns panells on si exhibeixen les fotografies individuals de tots els músics que en participat al llarg d’aquests deu anys. Son obra del fotògraf alellenc Jordi Farrús, ben conegut pels lectors de la revista Alella, doncs des de fa més de trenta anys fotografia el personatge que presentem a cada número.

Per un altra part, el festival s’està desenvolupant segons el programa previst, amb els dos concerts ja realitzats amb la sala absolutament plena d’un públic entusiasta. Les entrades pel concert d’avui dilluns, Romanticismes, i per dimecres El cant de la terra de Gustav Mahler estan exhaurides. Per tant aquells que no hagin tingut l’oportunitat de reservar localitats els resta la possibilitat d’assistir als assaigs oberts previs, aquí podeu veure’n els horaris, i aprofitar l’oportunitat per gaudir de l’exposició de fotografies de Jordi Farrús.

En el proper número de la revista Alella, que apareixerà pels volts de la festa major, dediquem un dossier a la commemoració del 10è aniversari d’aquest esdeveniment musical que s’està convertint en cita obligada de tots els amants de la música de la nostra comarca i més enllà.