La Festa Major, a tocar

Són més de 40 propostes que tindran diferents escenaris i formats

La Festa Major, a tocar
La Festa Major, a tocar

S’apropa Sant Feliu i també la Festa Major d’Alella. Enguany s’allargarà durant els primers dies d’agost, del 31 de juliol al 4 d’agost, tot i que hi haurà activitats prèvies el 26, 27 i 28 de juliol.

El programa ha estat elaborat amb la col·laboració de les entitats que formen part de la Comissió de Festes i amb la voluntat que sigui, com sempre, una festa oberta i participativa en la què tothom pugui trobar el seu espai per gaudir i compartir aquests dies d’estiu amb els seus familiars i el veïnatge. 

A les activitats més tradicionals, com els correfocs, la cercavila de gegants o els concursos de dibuix i peres farcides i les que s’han anat consolidant en les darreres edicions, com la guerra guarra, la tibada de llibant, la festa de l’escuma o el cinema a la fresca, s’afegeixen d’altres amb menys recorregut com la Nit de Swing, el Holi colors, l’espai food trucks, la sardinada popular, la Timbalella o el campionat d’escultures amb motoserra que s’han incorporat a les darreres edicions.

Molta música  

La música estarà molt present a tota la festa, amb les actuacions de l’Orquestra Selvatana, Gatmons, Dalton Bang, DJ Surda, Orquestra Sabor Sabor, Tropical Riots PD’s, la nit de swing, les sardanes de la Principal de Llobregat i les havaneres de La Vella Lola i el grup infantil Xiula. 

Més informació a www.alella.cat/festamajor