El Festival d'Estiu va omplir ahir de bon jazz el parc de Can Sors

Hi va actuar la Sant Andreu Jazz Band, dirigida per Joan Chamorro

Un moment del concert d'ahirq
Un moment del concert d'ahirq

El Dijous 11 de juliol a les 22h, al parc de Can Sors es va omplir a vessar per escoltar la Sant Andreu Jazz Band. Aquesta agrupació és una associació sense afany de lucre, liderada i dirigida pel músic Joan Chamorro, creada per a la transmissió i la difusió de la música de Jazz i el creixement musical dels infants i joves. Un projecte pedagògic cuinat a foc lent, que en els seus tretze anys d’història ha aconseguit moments màgics constatats en 6 enregistraments en format CD i DVD i 8 discos sorgits (n'hi ha un novè en camí).
Durant aquest temps han passat per aquesta orquestra més de 55 músics d’entre 7 i 20 anys, que han trepitjat escenaris mítics com el Palau de la Música de Barcelona, el Liceu, l'Auditori, i han portat la seva música per Festivals d’arreu del món. L’Associació Sant Andreu Jazz Band és una organització nascuda a partir del projecte educatiu de la banda del mateix nom.
En aquesta ocasió més d’una vintena de músics dalt l’escenari, algun d’ells molt jove, van fer gaudir un públic interpretant un ampli repertori de música de jazz, swing i bossa nova. 
El món de la música català està en deute amb Joan Chamorro per la ingent tasca de promoció de nous músics, un autèntic planter d'intèrprets, alguns dels quals (de les primeres fornades) ja estan consolidats i triomfant en el panorama internacional.