Alella acull una trentena de vehicles antics i clàssics

La vuitena edició de la trobada va coincidir amb diverses cites del calendari de vehicles clàssics, cosa que va fer minvar la participació

Alella acull una trentena de vehicles antics i clàssics
Alella acull una trentena de vehicles antics i clàssics

Ahir diumenge, ben a prop de la diada de Sant Cristòfol, patró dels conductors (que és el 6 de juliol) es va celebrar a Alella la VIII Trobada de Vehicles Antics i Clàssics. La participació de vehicles, en aquesta ocasió, va quedar una mica compromesa per la coincidència de la data amb diverses altres concentracions de clàssics arreu del territori. Si bé és comú que a Alella s'hi reuneixin un centenar d'automòbils i motocicletes, aquest any només es van aplegar al nostre poble una trentena. Un esmorzar, exposició de vehicles, cercavila i dinar... i els organitzadors van donar per tancada la jornada festiva, quan ja han començat a treballar en l'edició 2020 de la mateixa, que tindrà lloc el 26 d'abril. 

L'Associació d'Amics dels Vehicles Antics i Clàssics d'Alella ens demana que us recordem que, si voleu contactar amb ells, ho podeu fer al telèfon 677 275 526 o al correu classicsalella@hotmail.es.