L'escola Fabra s'afegeix als #Fridaysforfuture contra el canvi climàtic

Alumnes de quart de l'escola Fabra, a la porta de l'ajuntament
Alumnes de quart de l'escola Fabra, a la porta de l'ajuntament | Joel Anglès

Els alumnes de 4t de primària de l'Escola Fabra s'han afegit al moviment internacional Fridays for Future, impulsat per l'estudiant Greta Thunberg a Suècia i que expressa la lluita dels joves contra el canvi climàtic. Per aquest motiu es van manifestar el passat divendres, 7 de juny, pels carrers del centre d'Alella amb pancartes i consignes en favor del medi ambient i en contra del canvi climàtic.

Davant de les portes de l'Ajuntament, els estudiants van llegir i lliurar un comunicat amb les seves peticions a l'alcalde en funcions, Andreu Francisco, i amb el regidor en funcions i futur alcalde, Marc Almendro.

Dos dels estudiants de quart, Biel Anglès i Leo Núñez, explicaven a la revista Alella que "a Medi estudiem l'activista Greta Thunberg i les seves propostes. És un projecte d'aquesta assignatura on hem treballat el canvi climàtic; amb aquesta jornada de protesta hem tancat el projecte". 

#Fridaysforfutur és un moviment ecologista que fa mesos que s'està escampant per ciutats d'arreu del món i que va iniciar la adolescent sueca Greta Thunberg quan va començar a saltar-se l'escola cada divendres per plantar-se davant del Parlament suec amb una pancarta contra el canvi climàtic.

Vegeu el vídeo que n'ha penjat l'Ajuntament d'Alella al seu web fent clic aquí.