El nou Casal obre les portes el dia 26 d'abril amb la representació de l'obra "El Llibertí"

Les entrades per als primers espectacles programats a l'Espai d'Arts Escèniques es van posar a la venda de forma anticipada ahir 10 d'abril.

El nou Casal obre les portes el dia 26 d'abril amb la representació de l'obra "El Llibertí"
El nou Casal obre les portes el dia 26 d'abril amb la representació de l'obra "El Llibertí"

El proper divendres 26 d’abril s’aixecarà el teló de l’Espai d’Arts Escèniques Casal d’Alella. I ho farà amb un actor de casa nostra, Abel Folk, protagonista, juntament amb Àngels Gonyalons, del muntatge teatral El Llibertí, dirigit per Joan Lluís Bozzo. 

Estava previst fer una jornada de portes obertes a finals de març per tal que la ciutadania pogués conèixer el nou espai, però la precipitada convocatòria electoral del 28 d’abril ha fet impossible aquesta proposta, que ha quedat ajornada a l’1 de juny, un cop celebrades les Eleccions Municipals. 

Mentre es donen els darrers retocs a l’equipament, que ha d’esdevenir un nou referent cultural al municipi, des de l’àrea de Cultura ens proposen un tastet del que serà, a partir del proper mes d’octubre, la programació estable de l’espai. A més de l’estrena amb El Llibertí, s’han programat espectacles i propostes de disciplines artístiques diverses, amb el propòsit que diferents segments de públic descobreixin i es familiaritzin amb el nou espai escènic i cultural. Després del teatre arribarà la dansa, amb l’espectacle Mulïer de Cia. Maduixa, el diumenge 5 de maig, i la música amb els concerts de Pau Vallvé i de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà, programats per als divendres 10 i 17 de maig. 

El diumenge 19 de maig serà un bon moment per poder descobrir l’espai en família, assistint a l’espectacle teatral La nena dels Pardals, amb la Tresca i la Verdesca.

El divendres 31 de maig, l’espai estarà reservat per al col·lectiu de més de 65 anys amb la representació teatral Alguns neixen estrellats, amb l’actor mataroní Joan Pera. Aquesta activitat s’emmarca dins de les Jornades de la Gent Gran Activa. 

Més informació fent clic aquí.