El Fòrum de Joves Emprenedors del Maresme se celebrarà el 14 de març

El Teatre Monumental de Mataró acollirà l'esdeveniment

El Fòrum de Joves Emprenedors del Maresme se celebrarà el 14 de març
El Fòrum de Joves Emprenedors del Maresme se celebrarà el 14 de març

El Teatre Monumental de Mataró tornarà a ser l'escenari del Fòrum de Joves Emprenedors del Maresme que se celebrarà el proper dijous 14 de març. Fidel al seu esperit de promoure la cultura emprenedora entre els i les estudiants de batxillerat i cicles formatius, la sisena edició del Fòrum de Joves Emprenedors del Maresme dedicarà la primera part de la jornada a la innovació i les habilitats creatives i a la segona arribarà el moment de conèixer experiències properes d'emprenedoria jove.

PROGRAMA:

9:30h Presentació i benvinguda a càrrec de Josep Triadó Bergés, President del Consell Comarcal del Maresme i Pere Condom Vilà, Director del Programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya.

9:45h Ponència de Miquel Àngel Oliva, director de la Fundació per a la Creativació, que parlarà de la importància de la creativitat i la innovació per a preparar els joves per afrontar els reptes del món exponencial que vindrà.

10:25h Xerrada de Maria Batet, entrenedora d’habilitats creatives, que tractarà els valors d’emprendre mentre el seu equip interpreta l’espectacle “Embolica’t pel futur”.

11.00h Descans.

11:30h Conferència de Marta Cot Cantó, esportista d’elit, que introduirà l’esport com una elecció d’emprenedoria.

11:55h Descobreix el teu talent, experiències del Maresme:

  • Marc Gaixas (Mataró)
  • Laia Sondang (El Masnou)
  • Martí Artigas (Arenys de Mar)
  • Carolina Vicens (Pineda de Mar)

12:25h Actuació musical de Roger Palomer i Paul Klason, dos joves músics maresmencs que ens captivaran amb la seva interpretació.

13.00h Cloenda.

Data: Dijous, 14 de març de 2019 - 2/4 de 10 matí
Lloc: Teatre Monumental, Mataró