Excepcional tast amb Isma Prados i Oriol Artigas, ahir, a Can Lleonart

Excepcional tast amb Isma Prados i Oriol Artigas, ahir, a Can Lleonart

Ahir va tenir lloc a Can Lleonart el primer dels tastos amb personalitat que s'han programat dins el programa de la Festa de la Verema d'enguany. El mediàtic cuiner Isma Prados va comandar, de la mà del viticultor Oriol Artigas, un espectacular tast maridatge que els assistents recordaran durant molt de temps. 
Fa unes setmanes, Artigas y Prados es van reunir, van tastar quatre vins de pansa blanca Oriol Artigas i van començar a definir quatre plats per acompanyar-los. Un cop Prados va ser a la cuona per acabar de donar-los forma, va crear quatre propostes tan delicioses com originals i interessants. Així, els participants del tast van poder gaudir de: 
- Paraguaià, tomàquet i fulla de calèndula, acompanyat de La Rauxa
- Crema de pera amb filet de sardina i llavor de cànam, acompanyat de La Rumbera
- Nap negre infusionat amb aigua de mar amb formatge d'ovella de Vilassar de Dalt, acompanyat de La Bèstia
- Sopa d'ametlla i xufla amb escopinyes i okra, acompanyat de La Bella
El discursos tant de Prados com d'Artigas van entusiasmar el públic, que va quedar meravellat amb les preparacions del cuiner i les harmonies resultants.