Els líders de Ciutadans Albert Rivera i Inés Arrimadas duen la campanya contra els llaços grocs a Alella

Rivera i Arrimadas han creat expectació mediàtica.
Rivera i Arrimadas han creat expectació mediàtica.
Ciutadans ha dut avui a Alella la seva operació mediàtica sobre la retirada els llaços grocs i la propagació d'un discurs sobre els problemes de convivència a Catalunya. Els líders del partit Albert Rivera i Inés Arrimadas han convocat aquest matí els mitjans de comunicació per treure llaços grocs de la Riera d'Alella. Després d'arrencar uns quants llaços, han fet declaracions a la premsa des de la vorera de Can Lleonart estant.

Entre el públic destacava un gran nombre de mitjans de comunicació, una vintena de persones que acompanyaven els dos polítics i uns pocs representants del partit que recentment s'ha constituit a Alella. Ciutadans no compta actualment amb cap regidor al consistori. Durant la compareixença els dos líders han estat fortament custodiats pels Mossos d'Esquadra i algun personal de seguretat sense uniformar. 

Mentre Rivera i Arrimadas feien els seus discursos i constestaven les preguntes dels periodistes, uns quants veïns d’Alella han tornat a restituir tots els llaços grocs arrencats.

Acabats els parlaments s’han sentit alguns aplaudiments i xiulets i, tot seguit, els dos polítics s’han dirigt a un vehicle estacionat a la vora i han marxat d'Alella. 
Els llaços grocs que han tornat a col·locar els veïns.
Veïns d'Alella tornen a penjar llaços mentre Rivera i Arrimadas fan declaracions als mitjans.