Demà dimarts tindrà lloc la primera trobada de treball (o VI.NET) de la XETA

Demà dimarts tindrà lloc la primera trobada de treball (o VI.NET) de la XETA

La XETA, la Xarxa d’Emprenedoria i Talent d’Alella, inicia aquest dimarts, 24 de juliol el programa del VI.NET, amb l’objectiu compartir inquietuds i projectes i conèixer  l’experiència professional d’algunes de les persones de reconegut prestigi que formen part del nucli central d’aquest projecte d’innovació social que pretén posar en valor i al servei de la comunitat el coneixement i la trajectòria professional dels veïns i veïnes d’Alella que destaquen en diferents àmbits. 

El primer VI.NET es farà a les golfes de Can Lleonart i estarà dedicat a presentar el programa de mentoria a partir de les aportacions que faran tres membres destacats de la XETA:  Patrick Aloy, professor de recerca a ICREA, investigador a l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona; Carmen Cazcarra, fundadora de Cazcarra Image Group; i José María Torres, president de Numintec i productor de curtmetratge “El corredor” guanyador del Goya 2016.

La sessió és oberta a tothom, especialment a emprenedors i emprenedores que  vulguin adherir-s’hi, des d’estudiants universitaris fins a persones amb voluntat d’emprendre un projecte professional. El VI.NET és una bona oportunitat per trobar les millors condicions per ser mentoritzat per  professionals de llarg recorregut que conformen el nucli de la XETA. 

A la primera part de la sessió podrem conèixer l’experiència de les tres persones convidades a aquest primer VI.NET i a la segona part de la trobada les persones assistents podran relacionar-se i compartir projectes i inquietuds mentre gaudeixen d’una copa de vi de la DO Alella.