La Festa Major ja és ben a prop!

La Festa Major ja és ben a prop!

Moguda, festiva i participativa. Així s’espera la propera edició de la Festa Major de Sant Feliu. Durant sis dies, del 27 de juliol a l’1 d’agost, hi haurà opció de participar en més de 40 propostes pensades per a tot tipus de públics i amb escenaris i continguts ben diferents. 

La festa arriba farcida de novetats, però sense oblidar les propostes més tradicionals que sempre l’acompanyen: els correfocs, la cercavila de gegants o els concursos de dibuix i peres farcides, i d’altres molt consolidades com la guerra guarra, la tibada de llibant o la festa de l’escuma. 

Entre les novetats de l’any destaquen el campionat d’escultures de motoserra, que organitza pels Trabucaires del Vi d’Alella; l’espai per a nadons de 0 a 3 anys; la sardinada popular (els tiquets es podran adquirir durant els dies anteriors a la barra del bar de l’Hort de la Rectoria) i el Sàpiens solidari que promou l’associació ChasCar per recaptar fons per la lluita contra el càncer infantil. També es mantenen activitats introduïdes amb èxit l’any passat com el Holi Colors o el partit de bubble football.

La música estarà molt present a tota la festa, amb les actuacions de Sherpah, la MashuParty de Mashroom & DJ Surda, la nit de swing amb The Hot Swing, l’Orquestra Tropikana, les havaneres de Son de l’Havana i el concert i ball de gala amb l’Orquestra Selvatana. 

A la festa no faltarà l’oferta gastronòmica amb l’espai food trucks —divendres, dissabte i diumenge a l’Hort de la Rectoria— el sopar i la sardinada populars. Més informació i el programa en PDF, fent clic aquí.