S'apropa el Cap de Setmana Jove!

S'apropa el Cap de Setmana Jove!

Després de provar amb èxit el canvi de data a l’edició anterior —quan es va traslladar de primavera a l’estiu aprofitant el programa de Festa Major— la Regidoria d’Adolescència i Joventut torna enguany a recuperar i revitalitzar la imatge del Cap de Setmana Jove. Serà l’aperitiu de la Festa Major, però tindrà personalitat pròpia, per tal de diferenciar clarament el programa adreçat a joves i adolescents del conjunt de propostes festives.
 

Una quinzena d’activitats
S’han programat més d’una quinzena d’activitats per als dies 20, 21 i 22 de juliol, la major part de les quals són propostes recollides en el procés de participació Connecta’t al Capde que s’ha fet durant els mesos d’abril i maig. La participació del jovent no es limita a la l’elaboració del programa si no que tindrà continuïtat també en el desenvolupament de la festa, a través del treball realitzat per les diferents comissions que sorgir del procés participatiu. 
Seran tres dies d’activitats culturals, festives, artístiques i esportives pensades amb l'objectiu de promoure l'oci saludable i alternatiu i potenciar les interrelacions i la participació de les diferents entitats juvenils del poble.
Més informació fent clic aquí.