Marc Almendro es postula com a successor d'Andreu Francisco

Marc Almendro es postula com a successor d'Andreu Francisco

Tothom hi comptava, però avui mateix ell ho ha fet públic a través del seu perfil de Facebook. Marc Almendro ha anunciat que presentarà la seva candidatura per liderar la llista d'ERC - Sumem per Alella de cara a les properes eleccions municipals. 
Almendro, militant d'ERC des de ben jove, va exercir de regidor del govern de Francisco durant el passat mandat s'ha reincorporat a l'equip de govern en els darrers mesos després de la jubilació d'Isabel Nonell. Pocs dies després de l'anunci de Francisco que no repetirà al capdavant de la llista d'Esquerra, avui Almendro ha penjat aquest comunicat al seu Facebook, acompanyat d'una foto seva amb la seva filla Eulàlia al braç: 
 

Vull compartir amb vosaltres que presentaré la meva candidatura per a encapçalar la llista d’Esquerra + Sumem per Alella a les properes eleccions municipals.

Fa pocs dies, una persona molt important per a mi, l’Andreu Francisco, anunciava públicament que no optaria a la reelecció com Alcalde d’Alella. Tot i que algunes persones ja érem coneixedores d’aquest fet, cada vegada que ho sentia o ho llegia em bategava tot l’interior. Però els mateixos sentiments que m’emocionaven –i m’emocionen- davant l’anunci, són els que m’impulsen a fer aquest pas.

Ara fa 15 anys, un grup de persones joves, implicades, audaces i amb una idea clara de l’Alella que s’imaginaven per al futur van donar un pas endavant i es van presentar a les eleccions municipals de 2003 per tal de fer possible la seva visió.

Avui, sentint-me hereu d’aquelles persones, d’aquella il•lusió, energia i convenciment, i volent-me responsable de l’Alella del present i del futur, decideixo fer el pas. I ho faig amb el suport de moltes persones que des de la coneixença que ens tenim em traslladen la seva confiança i voluntat que el projecte de tot un col•lectiu vagi endavant, que el poble segueixi en continua millora i que el bon govern i lideratge que Esquerra Republicana de Catalunya ha sabut impregnar durant 15 anys continuï sent la millor garantia de l’Alella que volem per al demà.

De totes les persones que m’encoratgen, hi ha tres de molt importants per a mi:

- L’Andreu. Perquè d’ell he après que la política és l’eina per fer possible l’impossible.
- La Laura. Perquè amb ella comparteixo la visió d’una societat millor i d’un país lliure.
- L’Eulàlia. Perquè per i per a ella tot esforç és poc.

D’elles, amb elles i per i per a elles. Aquest és, al meu entendre, el motor de la política.

La candidatura que lidero es construeix a l’entorn del mateix col•lectiu, des de les mateixes conviccions i compromís però amb nous horitzons i energies renovades.

Perquè ara és l’hora d’assumir responsabilitats, perquè tinc la il•lusió i l’estima per al nostre poble, per l’experiència acumulada i tot el què sé que puc aportar, perquè tenim un projecte per a Alella de continuïtat i renovació alhora, per tot l’anterior i molt més, presento la meva candidatura.

Seria per a mi un orgull que l’Assemblea d’Esquerra + Sumem per Alella em faci confiança per encapçalar la candidatura a les eleccions municipals de l’any vinent. 
Seria per a mi una gran responsabilitat i un honor, amb el suport de la ciutadania, ser el proper Alcalde d’Alella.