Miquel Àngel Martínez i Camarasa anuncia que renunciarà a la presidència del Consell Comarcal del Maresme

Miquel Àngel Martínez i Camarasa anuncia que renunciarà a la presidència del Consell Comarcal del Maresme

El president del Consell Comarcal ha explicat avui en roda de premsa que ha decidit "fer un pas al costat" i renunciar a la presidència d'aquesta institució. Ho fa perquè "així m'ho ha demanat el meu partit" (PDCAT) i per "centrar-me a l'ajuntament de Sant Vicenç de Montalt". Martínez ha explicat que no deixarà l'alcaldia d'aquest municipi i que treballarà per destapar la "conxorxa que s'ha muntat contra la meva persona".
Miquel Àngel Martínez presideix el Consell Comarcal des de 2011. En el moment que formalitzi la renúncia a la presidència s'activarà el protocol successori. Inicialment i fins que el plenari procedeixi a la votació del nou president o presidenta, el Vicepresident 1er, Joaquim Arnó, assumirà les funcions de la presidència.
En la seva compareixença pública, el president del Consell Comarcal ha estat acompanyat pel Vicepresident 1er i conseller delegat de Serveis Generals, Joaquim Arnó; pels consellers delegats de Medi Ambient, Josep Triadó; de Benestar Social, Cultura, Consum i Salut Pública, Jordi Mir; de Serveis als Municipis, Odili Enríquez; per la portaveu del grup comarcal de CiU, Montserrat Garrido; i per la consellera Lina Morales.

Més informació sobre l'escàndol que afecta l'alcalde de Sant Vicenç de Montalt, en aquest enllaç de La Vanguardia