Instal·lat el mural amb la imatge gràfica de la 44a Festa de la Verema

Instal·lat el mural amb la imatge gràfica de la 44a Festa de la Verema

Comença el compte enrere per a la 44a Festa de la Verema que es farà del 5 al 16 de setembre. Aquest dilluns, 2 de juliol, han instal·lat a l'Empedrat del Marxant el mural el cartell amb la imatge gràfica de la festa d'enguany. La imatge  és obra de l'equip JuárezCasanova, format per Sílvia Casanova i Javier Juárez. La seva proposta ha estat la guanyadora del concurs convocat per l'Ajuntament amb el suport de l'ADG-FAD, Associació de directors d'art i dissenyadors gràfics, al ser la més valorada pel jurat format per personal de l'Ajuntament, professionals del disseny  i l'equip guanyador de l'edició anterior. En l'avaluació de jurat s'han tenint en compte les següents consideracions: 

  • Per l’ús predominant i auto explicatiu de la il·lustració de manera que es trenca amb les anteriors imatges gràfiques de passades edicions.
  • Perquè permet connectar de manera més clara amb el públic potencial, evocant un recurs més tradicional però re-imaginat com és la il·lustració.
  • Perquè recupera un concepte clau de l’esdeveniment a comunicar com és la trepitjada de raïm, veritable acció de la Verema més enllà de la degustació de vins i gastronomia.
  • Perquè a nivell d’aplicacions permet el joc en possible moviment de les cames a xarxes i online.