Comunicat d'ADANA sobre la mort de gats per enverinament

Comunicat d'ADANA sobre la mort de gats per enverinament

ADANA, l'Associació de Defenda dels Animals i la Natura d'Alella, ens fa arribar aquest comunicat i ens demana la seva publicació. 

Aquest petit ja no està en adopció, aquest petit ha mort enverinat. Aquest tipus de notícia constitueix un veritable drama per a la nostra protectora. Ja fa uns dies des de Adana protectora, es va fer una publicació en xarxes socials i també es va repartir la mateixa publicació per les bústies del veïnat perquè necessitàvem la vostra col•laboració en la mesura que es pogués, per si veieu cap gat fora de les colònies que gestiona Adana, poguéssiu contactar amb nosaltres i així poder capturar-los i procedir a la seva esterilització.
Els gats capturats es van introduir la colònia de Mas Coll ( entre el carrer La Selva i el carrer Valls). Doncs bé, la terrible notícia és que han començat a aparèixer una gran quantitat de gats enverinats. Fins al dia d'avui n'hem retirat 13 però hi ha entre 25 i 30 que no apareixen ... les xifres són alarmants i està clar que s'està fent un veritable extermini. Cal recordar que aquests gats innocents pateixen durant hores i fins i tot dies agonitzant fins que finalment moren. Hi ha molts cadells que ja han perdut la seva mare i altres petits ja han mort. La nostra més profunda indignació i rebuig per aquesta crueltat que a més és un delicte tant de maltractament animal com contra el medi ambient, per abocar verí a la via publica que també pot afectar d’altres animals i fins i tot als nens.