La poesia arriba a tots els racons d'Alella amb els Espais de Poesia

La poesia arriba a tots els racons d'Alella amb els Espais de Poesia

El mes de maig serà un més poètic a Alella gràcies a la celebració de la 11a edició d’Espais de Poesia. El programa oficial és del 3 al 13 de maig, però hi haurà més activitats i punts de trobada a l’entorn de la poesia durant tot el mes. Com ja és habitual els Espais tindran molts i variats escenaris, tant públics com privats, i un ampli ventall de propostes per viure la poesia des de moltes perspectives i amb tots els sentits.

El programa arrencarà el 3 de maig amb la inauguració de l’exposició “Abracadabra”, de Jordi Pagès i l’espectacle poètic Ovidi 4, amb Mireia Vives, David Caño, David Fernàndez i Borja Penalba. 

Durant els deu dies següents hi haurà moltes oportunitats per escoltar la creació poètica i literària de molts escriptors i escriptores de dins i fora de Catalunya. Entre d’altres, enguany passaran pels espais Joan Miquel Oliver, Dolors Miquel, Marta Cardona, Maria Sevilla, Guim Valls, Enric Arquimbau, Emili Cuenca, Mariona Casanova, Josep Pedrals, Jordi Bertran, Núria Pujolàs, Lali Ribera, Jordi Roig, Oriol Izquierdo i Carla Fajardo. Marçal Parcerisa, i Queralt Morros, dirigiran un taller de poesia per a joves el 30 d’abril i el 2 de maig a l’Espai Jove. 

Més informació fent clic aquí.