Vilaweb publica una crònica del tast narrat 'Vinyoli encén el vi' que va tenir lloc a l'Espai Di.Vi

Vilaweb publica una crònica del tast narrat 'Vinyoli encén el vi' que va tenir lloc a l'Espai Di.Vi

El programa Biblioteques amb DO, que depèn del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, concentra les seves activitats cada mes en les biblioteques d’una Denominació d’Origen del país: DO Pla de Bages (gener); DO Costers del Segre (febrer); DO Alella (març); DO Conca de Barberà (abril); Priorat i Montsant (maig); DO Empordà (juny); DO Catalunya (juliol); Terra Alta (agost); DO Tarragona (setembre); Regió del Cava (octubre); i Penedès (novembre). Cada mes les biblioteques de cada denominació d’origen que hi participen organitzen un programa d’activitats vinculant lletres i vins.

Una de les activitats del programa de Biblioteques amb DO del mes de març, a la Biblioteca Ferrer i Guàrdia d’Alella, fou el tast narrat ‘Vinyoli, encén el vi’. El concepte de tast narrat, el vam idear una vegada ja fa temps en Jordi Ribas Boldú del Vinseum i qui signa aquest article, i consisteix a construir un relat vinculat amb el món del vi, al llarg del qual s’ofereix un tast de vins i, si la infrastructura ho permet, s’acompanya d’uns tastets gastronòmics.

Montserrat Serra, col·laboradora d'aquesta revista i redactora de Vilaweb ha publicat al digital una crònica del que va donar de sí l'activitat. Podeu llegir-la fent clic aquí