Gonzalo Bernardos participarà a la presentació d'EnXarxa, a Can Jonc, el proper 26 d'abril

Gonzalo Bernardos participarà a la presentació d'EnXarxa, a Can Jonc, el proper 26 d'abril

EnXarxa, el projecte que connecta les empreses del Maresme i els serveis de promoció econòmica locals, convoca als emprenedors i empresaris de la comarca el proper 26 d’abril a Can Jonc, Alella, a les 16 h. 
La presentació d’EnXarxa serà conduïda pel periodista Daniel Domenjó i comptarà amb l’economista Gonzalo Bernardos, l’empresari maresmenc Albert Cortada i l’expert en comerç internacional Josep Maria Gomes, que oferiran ponències sobre diferents aspectes de l’empresa.
 
També hi assistiran el president del Consell Comarcal, Miquel Àngel Martínez, la consellera del CCM, Alícia Rodríguez, i l’alcalde d’Alella, Andreu Francisco, entre d’altres personalitats de la comarca.
 
Impulsat pel Consell Comarcal i els trenta ajuntaments del Maresme, EnXarxa té la finalitat de connectar els empresaris i emprenedors assistents amb els serveis de promoció econòmica locals per tal generar oportunitats per a les empreses, els i les emprenedores i per a la ocupació a la comarca.

EnXarxa compta amb tres àrees temàtiques clau per al desenvolupament de l’empresa.
  • La col·laboració públic-privada, que presenta la ponència del doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials, Gonzalo Bernardos.
  • La transformació digital, amb la ponència de l’empresari Albert Cortada, fundador i director gral. de Gentic, associació d’empreses i professionals TIC de Catalunya.
  • La internacionalització, amb la participació de l’expert en comerç internacional de la Cambra de Comerç de Barcelona, Josep Maria Gomes.
A més, diversos empresaris exposaran les seves experiències en aquests tres àmbits i, finalment, s’obrirà el torn de preguntes per als assistents.

EnXarxa presentarà en detall tots els serveis que el Maresme posa a disposició de les empreses i els emprenedors/es per al desenvolupament dels seus negocis, com ara serveis unificats a tota la comarca i un únic assessor per gestionar subvencions, ajudes a la contractació, expedicions comercials, borsa de treball, formació a emprenedors, a empresaris i a treballadors.
 
S'habilitarà un espai per tal que les tècniques i els tècnics dels diferents municipis puguin arranjar reunions i generar inscripcions amb empresaris i emprenedors.L’acte acabarà amb un show cooking amb productes del Maresme.