En aquest número de la revista Alella…

En aquest número de la revista Alella…

La revista Alella 352 ja és als quioscos i als punts de venda habituals!

 

En aquesta última edició hi trobareu:

 

1.     Tots els detalls del nou pressupost municipal. El ple ha aprovat uns comptes de més de 14 milions d’euros per al 2018, amb els vots a favor d’ERC, les abstencions del PDeCAT i la CUP i el vot en contra de Gent d’Alella.

2.     “Als sensesostre, la gent els veu però no els mira”. Ho diu la Sònia Seguí, una alellenca que ajuda a preparar menjar per a més de dues-centes persones sense sostre. No us perdeu la seva història.

3.     Entrevista a Mercè Vizern, presidenta de l’Associació de Veïns de Mas Coll. El Jordi Albaladejo conversa amb ella sobre el paper de les urbanitzacions a Alella, l’organització de l’entitat i els seus objectius.

4.     Josefina Naspleda, la primera dona de l’alcalde Pujadas. Un article on Ramon Anglada comenta el vessant personal de l’alcalde i dirigent del PSUC a través d’una fotografia fins ara inèdita.

5.     Què fan... Sandra Palazóni Sita Klippel? Aquest cop en plural. Íssim&Brown és el nom que rep el dolç projecte comú de la Sandra i la Sita, que l’Albert Alabau defineix com “una bonica història que mescla superació, reinvenció, serendipitat, col·laboració i, sobretot, amor per la feina i l’excel·lència”.

6.     “Jo no faig el poema, sóc el poema”. El Víctor González entrevista el jove poeta alellenc Francesc Marzo, que ha publicat quatre llibres en menys d’un any

7.     Joan Maria Pou, periodista és El Personatge. Un retrat de la Laia de Bobes d’aquest periodista de RAC1 que no es ben bé un personatge alellenc, sinó més aviat un personatge relacionat amb Alella.

8.     Dossier Sistres, la frontera oest. L’Àlex Asensio ressegueix a peu el torrent del Sistres a la recerca dels seus valors ambientals i patrimonials

9.     Un somni fet realitat. Xavier Ruiz relata la seva experiència a Palestina a partir de la beca solidària de l’Ajuntament d’Alella

10.  Entrevista a Carlos Jiménez, professor de l’Escola Fabra i autor del llibre Historia del baloncesto en España. El Ramon Anglada conversa amb ell sobre aquesta publicació que fins i tot el secretari general de Podem, Pablo Iglesias, va regalar al del PSOE, Pedro Sánchez.