Presenten el programa d'activitats del Dia Internacional de les Dones

Presenten el programa d'activitats del Dia Internacional de les Dones

La regidoria d’Equitat ha presentat el programa d’activitats per celebrar el 8 de març, el Dia Internacional de les Dones, en el qual participen diferents àrees —Adolescència i Joventut, Cultura i Civisme i Seguretat Ciutadana— i les dues associacions de dones. Els actes arrencaran el 2 de març amb la inauguració de l’exposició “Mirades cap a l'Àfrica”, de la tianenca Bianca Batlle Nguema, i una performance a càrrec de Pinten dones, grup format per la mateixa artista més la part femenina de Bandebòlit, a les 20h a Can Manyé. Dissabte, 3 de març, a les 12h hi haurà una visita comentada a l’exposició i diumenge a les 11.30h visita comentada, performance i vermut de cloenda. 

La celebració continua el dimarts 7 de març a les 11h, amb un taller de gimnàstica abdominal i sol pelvià obert a tothom, organitzat per l’Associació de Dones Montserrat Roig. El dia 8 de març al matí, l’Associació Dones Solidàries repartirà lliris solidaris i l’Associació de Dones Montserrat Roig instal·larà una taula dolça a la Plaça de l’Ajuntament, i es farà la lectura del manifest institucional. La celebració seguirà a la tarda a Can Lleonart amb la tertúlia “La maté porque era mía: hi ha violència de gènere a la música pop?”, a càrrec de Rosa M. González, Dra. en filologia anglesa per la UB. 

El programa del Dia Internacional de les Dones acabarà el 14 i 16 de març amb dues sessions del taller d’autodefensa per a dones. Més informació fent clic aquí