En aquest número de la revista Alella...

En aquest número de la revista Alella...

Portada Alella 351
Portada Alella 351

La revista Alella 351 ja és als quioscos i als punts de venda habituals!

 

En aquesta última edició hi trobareu:
 

  • Situació política agitada, també a Alella. ERC i el PSC trenquen el pacte de govern i la regidora del PP, Annerose Bloss, dimiteix. Un article amb les darreres novetats a l’Ajuntament d’Alella.
 
  • La inauguració del Casal s’endarrereix. Us expliquem els esculls amb què s’ha trobat la construcció del que ha de ser el nou espai de trobada del poble. L’Ajuntament ja ha anunciat que multarà la constructora per cada dia de retard.
 
  • Què fa...Marc Salas? Us descobrim per què aquest alellenc enamorat del poble viu a Hèlsinki, a Finlàndia. Allà, diu, hi ha acabat trobant la combinació perfecta entre entre desenvolupament professional, personal i “qualitat de vida”. No us perdeu la seva història! 
 
  • “Per fer rap combatiu cal tocar la fibra”. La Betty Doñate entrevista el grup de rap maresmenc Lágrimas de Sangre (LDS). Una conversa on fan balanç d’un any ple d’èxits, però també complicat.
 
  • Malestar, del jo al nosaltres. La Queralt Morros fa la crònica de l’exposició Optimització combinatòria. Estratègies transformadores., on la Nora Anacarola i l’Ulla Lima ens descobreixen els processos creatius com a eina per gestionar el malestar.
 
  • Miquel Calderó, l’alellenc que va destronar Felip V. Un article on l’Àlex Asensio explica l’origen d’aquest jurista que ha donat nom al nou carrer entre el nucli urbà i la zona escolar del Bosquet. Miquel Calderó va ser un dels catalans més influents del darrer quart del segle XVII i la primera dècada del segle XVIII.
 
  • La Pilar Gómez, la Pili de la botiga de llaminadures és El Personatge. Un retrat de la Laia de Bobes d’una de les persones més conegudes del poble, sobretot per als més petits.
 
  • Dossier El Mercat d’Alella. Un repàs de la història i la dinàmica de l’espai que dóna vida al comerç del centre del poble. Parlem amb els seus paradistes, l’ànima del Mercat d’Alella.
 
  • Roura: el celler que es va plantar a la Vall de Rials. La crònica d’Esther Bachs d’un projecte que va donar una altra oportunitat a la viticultura de la zona més oriental d’Alella.
 
  • Entrevista a David Martínez, campió de Catalunya i subcampió estatal d’Enduro. El Pep Vidal parla amb aquest alellenc que, amb la seva KTM i havent de pagar de la seva butxaca totes les despeses dels campionats, ha aconseguit un any més competir de tu a tu amb tots els rivals i pujar al capdamunt del podi en diverses ocasions.