La policia local posa en marxa la campanya de seguretat al comerç

La policia local posa en marxa la campanya de seguretat al comerç

Coincidint amb l’època nadalenca, l’àrea de Civisme i Seguretat Ciutadana posa en marxa la campanya anual de seguretat als comerços. La mesura té l’objectiu de prevenir els actes delictius que s’accentuen amb l’increment de l’activitat comercial i l’afluència de gent al carrer. L’acció preventiva es va iniciar l’1 de desembre i s’allargarà fins al 8 de gener.
Els agents visiten els comerços per informar els botiguers i facilitar-los un fullet informatiu amb els consells de seguretat que s’han de tenir en compte per prevenir i reduir el risc de patir actes delictius, com furts o estafes. A més, s’aprofita la visita als comerciants per posar al dia les dades de contacte i la informació que disposen de cada establiment i enguany també es lliuraran retoladors per detectar els bitllets falsos. 
La tasca informativa als comerços es complementa amb un increment de la presència policial en totes les zones de la població en la què s’ubiquen comerços, amb patrulles mixtes a peu formades per un agent de la Policia Local i un altre de Mossos d’Esquadra. 
Més informació fent clic aquí