L'encesa de llums, la Fira de Nadal i els actes de La Marató es faran els dies 15, 16 i 17 de desembre

L'encesa de llums, la Fira de Nadal i els actes de La Marató es faran els dies 15, 16 i 17 de desembre

Alella posarà el seu granet de sorra a La Marató de TV3, que enguany celebra la 26a edició dedicada a les malalties infeccioses. El cap de setmana 16 i 17 de desembre concentrarà la major part de les activitats que organitza l’Ajuntament i les entitats per recaptar fons, coincidint amb la celebració de la Fira de Nadal.  Una de les primeres activitats serà la cursa popular que organitza aquest divendres l’1 de desembre, a partir de les 16.45h, l’AMPA de l’Escola La Serreta per recaptar fons per a La Marató
El divendres 15 de desembre es donarà el tret de sortida a les activitats nadalenques que organitzen l’Ajuntament amb la col·laboració de les entitats del poble per fer festa, afavorir el comerç i recaptar fons per a La Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties infeccioses. A més de la xocolata, neules i nadales, l’encesa de llums estarà acompanyada enguany de paradetes del comerç, organitzades per l’associació Alella Negocis. El cap de setmana del 16 i 17 de desembre es concentren el gruix de les activitats a l’entorn de la Fira de Nadal. A més de les tradicionals parades nadalenques, hi haurà moltes altres propostes com el trenet de Nadal —amb inici i final de trajecte al carrer Àfrica i les Heures—, el caga Tió popular, inflables, rocòdrom, tallers, xocolatada, concert de corals, espectacles i exhibicions i proves esportives, entre elles la 10a edició del Cros d’Atletisme.
Les entitats i els centres educatius també sumen esforços per a La Marató organitzant diferents actes per recaptar fons o col·laborant amb les activitats programades per l’Ajuntament.