Associacions de dones i Ajuntament organitzen actes pel dia per l'eliminació de la violència en vers les dones

Associacions de dones i Ajuntament organitzen actes pel dia per l'eliminació de la violència en vers les dones

L’Ajuntament, l’Associació de Dones Montserrat Roig i l’Associació Dones Solidàries tornen a organitzar enguany diferents actes per tal de dir no a la violència masclista coincidint amb el 25N, Dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones. 

Els actes arrenquen el 17 de novembre amb el taller “Si vols rotllo, ves de bon rotllo”, en el qual es pretén sensibilitzar a adolescents, de 12 a 16 anys, sobre aprendre a lligar de “forma sana” i sense utilitzar rols que comportin relacions de superioritat d’un gènere cap a l’altre. 

La Biblioteca Ferrer i Guàrdia també s’afegeix a les jornades amb una sessió especial de l’hora del conte:”Nenes sense por”, a càrrec de Núria Urioz. El dimecres 22 de novembre. a les 20h, es projectarà a Can Lleonart la pel·lícula Mustang, un film molt premiat que tracta sobre la lluita per la llibertat de cinc germanes turques.

El 24 de novembre, a les 18h, es farà un taller d’autodefensa per a dones a les antigues Escoles Fabra, impartit per la Policia Local d'Alella.

El dissabte 25 de novembre, a partir de les 11h, s’han programat diferents  activitats a la Plaça de l’Ajuntament: parades informatives, acte institucional, activitats de l’Associació de Dones Montserrat Roig, xocolatada popular i l'espectacle infantil "Contes per l'igualtat", a càrrec de la Minúscula. 

La celebració acabarà el 28 de novembre, a les 19h a les antigues Escoles Fabra, amb un taller adreçat a les famílies sobre l’ús de les xarxes socials per part d’infants i adolescents. 

Més informació fent clic aquí

Font original: Nota de premsa de l'Ajuntament d'Alella