Tret de sortida a les obres del nou Casal

Tret de sortida a les obres del nou Casal

La consellera de Governació, Administració Pública i Habitatge, Meritxell Borràs, presideix l’acte

La col·locació de la primera pedra ha servit per donar avui el tret de sortida a les obres del nou Casal d’Alella. Aquest acte simbòlic, que ha tingut lloc al mateix solar en què hi havia l'antic Casal i on s’ubicarà el nou equipament, ha comptat amb la presència de la consellera de Governació, Administració Pública i Habitatge, Meritxell Borràs, la delegada del Govern de la Generalitat a Barcelona, Núria Colomé i el secretari de Cooperació i Coordinació d’Administracions Locals, Joaquim Ferrer, així com dels representants de l’Ajuntament d’Alella i els responsables del Casal.

L’alcalde d’Alella, Andreu Francisco, ha dit que amb aquest acte “comença a prendre forma la voluntat i la feina de molts anys i de moltes persones” i ha afirmat que el nou Casal “serà l’equipament cultural de referència al poble al llarg del segle XXI”. La inauguració, prevista “com a molt d’aquí un any i mig”, oferirà un “augment de l’oferta cultural” a Alella i “millorarà la vida associativa del poble”. En aquest mateix sentit, la consellera Meritxell Borràs ha destacat la “col·laboració de les diferents administracions” perquè el projecte arribés a bon port i ha elogiat l’entitat del Casal d’Alella com a “ànima que ha portat a què el nou equipament sigui una realitat” i es converteixi en “l’eix cultural del municipi”.

Després dels discursos dels diferents protagonistes de l’acte, l’alcalde i la consellera han posat la primera pedra del que serà el nou Casal d'Alella. Tots els regidors i figures destacades de l’entitat del Casal han acabat de tapar la pedra amb sorra, abans de deixar pas al vermut popular del qual han gaudit tots els alellencs que han assistit a l’acte.