Revista Alella

AVUI
1.png
31 Cº
24 Cº
DEMÀ
1.png
34 Cº
24 Cº

Dimecres, 26 de setembre de 2018
  • Troba'ns al Facebook
  • Segueix-nos al Twitter
  • Subscriu-te als titulars per RSS

Dilluns, 10.9.2018 11:45h

Enllestit el gruix de la Festa de la Verema, ara arriben els tasts amb personalitat


   
Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós
carregant Carregant


François Chartier
© Arxiu




No hi ha any que no plogui per la Verema. El divendres a la nit, amb l'Hort de la Rectoria ple a vessar d'un públic eminentment alellenc amb copes a la mà i somriures als llavis, va caure un xàfec d'aquells que no s'obliden. La gent va aguantar el tipus com va poder i va buscar refugi sota les carpes de la mostra gastronòmica o la porxada del mercat. 
Els actes de dissabte i diumenge van succeir-se sense incidències i ara queda el torn per als tasts amb personalitat, els que abans es deien tasts magistrals i que tindran lloc dimecres, dijous i divendres a les 20h a Can Lleonart. 
La sessió de dimecres porta per nom "Els que de la pansa blanca en diuen xarel·lo" i serà conduida pel cuiner Isma Prados i el genial sommelier François Chartier, el pare de la sumilleria mol·lecular, una de les primeres persones en aplicar els coneixements de ciència en "l'art" de combinar vins i aliments. El tast de dijous el dirigirà la sommelier de referència de la DO Empordà, la Laura Masramon, i versarà sobre els formatges i els vins catalans. La sessió de divendres anirà a càrrer de la periodista i escriptora vinícola Alicia Estrada i porta per títol "Tasteràpia". Estrada mirarà de maridar vins i emocions. 
 


Lectures 50 lectures   Enviar article Envia
  • La Tafanera
  • Technorati
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • Google




publicitat


Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els titulars, apunta-t'hi

Correu electrònic
     
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

En paper

El temps

Avui
1.png
31 Cº
24 Cº

Demà
1.png
34 Cº
24 Cº



Maresme (+ informació) Meteocat

Un projecte de:
Premsa comarcal


Amb la col·laboració de:
Fundació Lluís Carulla



Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya