Revista Alella

AVUI
1.png
31 Cº
21 Cº
DEMÀ
1.png
30 Cº
21 Cº

Dilluns, 23 de juliol de 2018
  • Troba'ns al Facebook
  • Segueix-nos al Twitter
  • Subscriu-te als titulars per RSS

Dimecres, 27.6.2018 10:30h

L'ajuntament enllesteix les obres d'arranjament de la zona verda del Rost


   
Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós
carregant Carregant





L’ajuntament ha enllestit aquesta setmana les obres d’arranjament de la zona verda del Rost. Es tracta d’un espai molt utilitzat per accedir a la zona d’educativa del Bosquet que ha estat adequat amb una doble finalitat, millorar l’accessibilitat i també la seva imatge general. 

Entre d’altres actuacions, s’han reparat els graons de l’escala de pedra i els murs, s’han fet moviments de terra per suavitzar la pendent, s’ha pavimentat el camí de vianants, s’han renovat les baranes i s’han instal·lat de noves al llarg del recorregut. A més, s’han realitzat treballs de jardineria i neteja de la vegetació i s’han col·locat tanques de fusta, definint dues plataformes d’estada i de mirador a la zona de sorra, i s’ha millorat l’enllumenat. 

Aprofitant aquesta actuació també s’ha ampliat la vorera i s’ha pavimentat el carrer del Rost, i s’han fet millores en el sistema de recollida d’aigües pluvials en el carrer Gurri. El cost total de l’actuació, que es va iniciar a mitjan març,  supera els 40.000 euros.


Lectures 105 lectures   Enviar article Envia
  • La Tafanera
  • Technorati
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • Google




publicitat


Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els titulars, apunta-t'hi

Correu electrònic
     
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

En paper

El temps

Avui
1.png
31 Cº
21 Cº

Demà
1.png
30 Cº
21 Cº



Maresme (+ informació) Meteocat

Un projecte de:
Premsa comarcal


Amb la col·laboració de:
Fundació Lluís Carulla



Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya